Știri/Comunicate de presă

Cei din PAS nu mai văd o problemă să facă alianțe cu ”kuliokarii” din PSRM

Cei din PAS, care încă ieri spuneau că PSRM sunt ”kuliokari” și ”mâna Moscovei”, astăzi nu au nicio problemă cu ”gruparea criminală” cum spun ei, să facă alianțe, nu numai la nivel raional, dar și la nivelul Capitalei.

Lucrul ăsta chiar l-a comentat și președintele Parlamentului, Igor Grosu, care a vorbit că ei au un istoric de colaborare cu PSRM în mai multe raioane. Igor Grosu a uitat să menționeze că ei au o colaborare și în cadrul Parlamentului. Fie că acest lucru s-a întâmplat în 2019, fie acum, când PSRM ca să nu încurce mult la luarea unor decizii de către cei din PAS, de fiecare dată părăsesc sala de ședințe, făcând pe supărăcioșii.

Cred că în timpul apropiat o să vedem cum și în Chișinău pe mai multe subiecte ei vor face alianțe tacite și vor ridica frumușel mâna pentru anumite decizii, creând anumite impedimente sau obstacole în fața altor partide, în primul rând MAN, care este reprezentat masiv la nivelul CMC.

Până în prezent societatea așteaptă ca cei din PSRM să ridice întrebarea privind demisia vicepreședinților PSRM în acele 7-8 raioane unde ei au făcut coaliții cu cei din PAS.

Если вы не балаболы, то держите слово și atunci vom crede că tot ce vorbiți – realizați. Dar așa, vorbiți una, gândiți alta și faceți cu totul altceva.
Made on
Tilda