Știri/Comunicate de presă

PAS a început linșajul mediatic al opoziției

Incursiunea spre o dictatură totală este iminentă în Republica Moldova. Încercarea disperată a celoir din PAS de a transforma toți cei din jur în crocodili este un semn clar al opresiunii și a restricțiilor libertății individuale.

Prin analogia cu lucrarea ”1984” a lui Orwell, asemănările a ceea ce se întâmplă în Republica Moldova devin tulburător de evidente. Intenția actualului regim de a introduce "2 minute de ură" și linșajul mediatic la care este supusă opoziția, ne demonstrează din nou că se urmărește controlul total asupra minților și sentimentelor populației.

Realitatea sumbră pe care o observăm în jurul nostru nu poate fi ignorată sau minimalizată. Ceea ce vedem acum este doar începutul unei transformări care, dacă nu va fi oprită, va duce la instituirea unei "poliții a gândirii" și la sufocarea oricărui gând critic sau opoziție. Instaurarea unei așa-numite "poliții a gândirii" devine o perspectivă înfricoșătoare.

Nu putem permite ca frica și represiunea să devină o normalitate în societatea noastră. Libertatea noastră depinde de curajul nostru de a ne opune și de a lupta pentru ea, indiferent de obstacolele care ne stau în cale.
Made on
Tilda