Știri/Comunicate de presă

Astăzi am avut o întâlnire productivă cu reprezentanții partidului "Възраждане" din Bulgaria.

În cadrul acestei întâlniri, am discutat despre valorile noastre comune și despre modalitățile în care putem colabora pentru a aduce schimbări pozitive în societatea noastră.

A fost semnat un acord de colaborare între partidul ”Renaștere” și partidul "Възраждане" care va deschide calea către o cooperare mai strânsă între organizațiile noastre. Prin această colaborare, ne propunem să lucrăm împreună pentru a promova principiile democratice, pentru a susține drepturile omului și pentru a contribui la dezvoltarea unei societăți mai echitabile și mai prospere.

Este un moment important pentru echipa partidului ”Renaștere” și sunt convins că, prin eforturile noastre comune, vom reuși să realizăm schimbările pe care le dorim în societate.Ne angajăm să lucrăm împreună în spiritul transparenței, integrității și respectului reciproc. Vom depune toate eforturile necesare pentru a consolida legăturile dintre comunitățile noastre și pentru a promova un dialog deschis și constructiv. Sunt nerăbdător să văd rezultatele acestei colaborări și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun.

Mulțumim partidului ”Възраждане” pentru încrederea acordată. Împreună vom face lucruri minunate!
Made on
Tilda