Știri/Comunicate de presă

PAS ar trebui să plece de la guvernare în primul rând din cauza măsurilor economice ineficiente

Majoritatea oamenilor resimt dificultățile financiare și consideră că măsurile adoptate nu au adus beneficii semnificative populației.

Un alt aspect care generează nemulțumiri în societate este abordarea guvernului față de anumite probleme sociale. Există preocupări legate de modul în care PAS gestionează chestiuni precum educația, sănătatea și securitatea socială.

De asemenea, un alt motiv este lipsa de transparență și dialog din partea guvernării PAS. Cetățenii doresc să fie implicați în procesul decizional și să fie informați cu privire la direcția în care se îndreaptă țara. Respectarea principiilor democratice trebuie să rămână o prioritate constantă pentru orice guvernare În concluzie, protestele împotriva guvernării PAS sunt preocuparea și dorința cetățenilor de a contribui la construirea unei societăți sigure. Vrem să atragem atenția asupra problemelor și haosului pe care îl avem de 3 ani la guvernare și să cerem schimbări.

Este datoria noastră să fim vocali și să ne implicăm în modelarea viitorului țării noastre. Cu toții suntem responsabili pentru binele Republicii Moldova. Invităm toate partidele de opoziție să se alăture manifestațiilor pașnice, astfel încât vocea noastră să fie auzită și schimbările necesare să aibă loc.
Made on
Tilda