Știri/Comunicate de presă

PAS fraudează alegerile chiar acum

Astăzi a fost examinat un proiect nu privind pilotarea votului prin corespondență, or, cum un proiect pilot poate avea efecte juridice? Foarte simplu. La lectura a doua, cuvântul pilotare se va înlocui cu implementare.

De fapt acesta nu va fi un vot informativ, dar implementarea unei alternative noi de fraudare a alegerilor care se întâmplă astăzi și aici.

Ce va fi cu securizarea acestui vot? Plicurile se vor porni spre SUA și Canada, dar noi nu știm unde vor ajunge ele. Sunt foarte multe probleme referitor la securitatea acestui vot prin corespondență.

În mai multe țări, inclusiv în UE, Curtea Constituțională nu a validat alegerile din cauza deficiențelor acestui sistem pe care PAS vrea să-l implementeze.

Actualul regim PAS s-a gândit cu jumătate de an înainte de alegeri prezidențiale să implementeze acest proiect , pentru că ei văd sondajele și văd cum pică. În curând ei vor pleca de la guvernare, iar cetățenii care au crezut în mincinoșii din PAS o îi scoată și din Parlament, și de la Președinție. Anume ei le vor da cartonașul roșu și vor pleca în istorie!
Made on
Tilda