Știri/Comunicate de presă

Astăzi nu voi adresa felicitări Maiei Sandu pentru cei 3 ani de mandat pe care i-a împlinit

Astăzi nu voi adresa felicitări Maiei Sandu pentru cei 3 ani de mandat pe care i-a împlinit. Pur și simplu, nu văd motive pentru asta.

Probabil, vor veni și vor declara că, de fapt, au îndeplinit 80% din promisiuni, dar acestea rămân doar vorbe. Realitatea din jurul nostru este alta: o sărăcie palpitantă în întreaga țară, o neglijență din partea președinției față de problemele cu care se confruntă cetățenii.

Îmi amintesc de acea promisiune a Sandu că va fi președintele tuturor, cum vorbea în toate limbile, adresându-se tuturor minorităților. A promis că va fi președintele tuturor, că nu va încălca drepturile celor care nu cunosc limba de stat, care gândesc diferit, care simt diferit, pentru care 9 mai este o sărbătoare sfântă. Ce s-a întâmplat, de fapt? A uitat pur și simplu toate promisiunile pe care le-a făcut.

Vă rog, când veți merge la vot din nou, fie că este vorba de alegeri prezidențiale sau parlamentare, să vă îndreptați către cei care spun puțin și fac mult, care își îndeplinesc promisiunile.
Made on
Tilda