Știri/Comunicate de presă

Presiunile PAS împotriva opoziției veritabile

La Moscova a avut loc un congres al partidelor din opoziție, care cu adevărat luptă cu această guvernare și cu Maia Sandu.

5 partide de opoziție au creat blocul politic "Victorie", care are ca și scop lupta pentru democrație, pentru binele poporului și împotriva acelui dezmăț provocat de guvernarea PAS.

Ați văzut cum a procedat imediat guvernarea. În prima zi parcă nevăzând acel eveniment, iar la revenire au purces la represalii, oprind cetățenii veniți de la Moscova, nu doar pe cei delegați la acest congres de unificare a forțelor de opoziție, dar și toți cei care au fost la bordul aeronavei și au început a scotoci prin buzunarele lor, vorbind că ar fi sechestrat sume de bani care proveneau nu știu de unde. Au ii început vechea baladă despre cum ei luptă cu "grupările criminale", spunând că toți cei care au venit de la Moscova sunt reprezentanții acestei grupări.

Principala grupare criminală care este la noi în țară, în fiecare zi de miercuri își are ședința în Casa guvernului și deciziile luate de această grupare criminală are consecințe nefaste pentru toți cetățenii, indiferent unde se află ei. Ei fac tot posibilul să scoată din buzunarele oamenilor banii care au fost cinstit câștigați. Această grupare criminală marca PAS încearcă să lupte cu cetățenii săi.

Am văzut cum ei luptă cu cetățenii care sunt în opoziție cu actuala guvernare, cărora nu le place încotro merge țara, care luptă zilnic acolo unde sunt ei, cu acest dezmăț instaurat de PAS și Maia Sandu.

Ați văzut cum această guvernare încearcă mecanismul de represalii să-l folosească împotriva acestor oameni care s-au unit în blocul politic "Victorie".

Sunt convins că în continuare vor fila, vor asculta telefoanele noastre și vor încerca să ne intimideze, să arate cu degetul și spună că suntem trădători ai neamului.

Noi ne-am întrunit pentru a crea un bloc politic pentru a merge și dobândi cu mijloace pașnice la scopul propus, iar scopul este simplu: Moldova fără Maia Sandu și Moldova fără PAS. Noi vom ajunge la acest scop, pentru că dacă vom admite ca Moldova să fie în continuare condusă de Maia Sandu și PAS, această țară riscă să nu mai existe. Noi nu vom admite acest lucru.

Și cei din PAS chiar dacă încearcă prin intermediul presei galbene să ducă lumea în eroare și să inducă frică, vreau să le spun că noi nu ne temem. Orice acțiune împotriva liderilor blocului politic "Victorie" va fi taxată de către cetățeni.
Made on
Tilda