Știri/Comunicate de presă

2 ani de când are loc războiul în statul vecin, în Ucraina.

Acest război a fost pe larg exploatat de către guvernarea noastră de la Chișinău. Toate eșecurile pe care le au, în diferite domenii, începând cu economia și terminând cu justiția, au încercat să le acopere prin faptul că este război.

Ce s-a întâmplat în acești doi ani și sub paravanul acestui război ce a făcut guvernarea de la Chișinău?

În primul rând au instaurat o cenzură totală în mass-media, au fost închise 12 televiziuni, au fost închise peste 50 de site-uri de știri care veneau cu informații alternative, au avut eșecuri în domeniul economic și în domeniul social.

Pe parcursul ultimilor 2 ani de zile, per total, inflația a crescut cu peste 50%. Lumea a sărăcit foarte tare. De la pensionari care așteptau o indexare a pensiilor la valoarea inflației, ei au primit mult mai puțini bani decât prevede legea pensiilor.

Acele furturi de proporții pe care guvernarea PAS zi de zi le face prin diferite scheme, începând de la schemele cu gazele naturale și păcura și terminând cu mega-proiectele de reparație a infrastructurii.

Toate aceste eșecuri ale PAS, le-au acoperit cu narativul că în statul vecin este război. Acele eșecuri legate de creșterea prețurilor, de sărăcirea populației, instalarea cenzurii, iar acum pe final de mandat ei încearcă să lupte cu opoziția adevărata, încercând pe unii oponenți să îi introducă în listele negre și liste de sancțiuni ale UE.

Asta este guvernarea marca PAS.

Sunt convins că războiul se va termina. Orice război se termină cu pace. Eu sunt convins că odată ce se va termina războiul, această guvernare va pleca în istorie.

Important este ca noi să conștientizăm acel fapt că guvernul PAS, care a primit încrederea cetățenilor în 2020-2021, ne-a mințit pe toți.
Made on
Tilda