Știri/Comunicate de presă

Pensionarii din nou amăgiți de guvernarea PAS

Anul acesta, cei din PAS au promis că vor indexa pensiile cu 6% și exact cu 40 zile înainte de indexarea pensiei, am aflat că va fi o majorare de doar 4%. Vă dați seama ce bătaie de joc față de cetățeni?

Fix același lucru s-a întâmplat și anul trecut, atunci când au sfidat legea. Conform legislației erau obligați să indexeze pensia la valoarea inflației, dar ei în loc să o indexeze cu peste 30%, au indexat doar cu 15%. În acest an minciuna continuă.

Ei le-au promis oamenilor vremuri bune, pensionarilor le-au promis pensii decente și majorarea acestor pensii. În realitate vedem cum această guvernare de fiecare dată încearcă să scoată bani din buzunarul celor mai necăjiți oameni din Republica Moldova.

Săptămâna trecută am văzut cum guvernarea la ședința Parlamentului au vorbit despre faptul că pe parcursul guvernării PAS, în decurs de 3 ani, ei au majorat pensia cu peste o sută și ceva de procente. Toate aceste lucruri sunt niște minciuni gogonate a aceste guvernări, în încercarea de a arăta că ei au grijă față de cetățeni.

Din nou ajungem la concluzia că această garnitură guvernamentală e plină de oameni mincinoși.
Made on
Tilda