Știri/Comunicate de presă

Pentru PAS cenzura a devenit o normalitate

Guvernarea PAS și Maia Sandu închid din nou gura televiziunilor, închid gura celor care vin cu întrebări incomode și vin cu poziții diferite în ceea ce prezintă oficialii noștri.

Luni, la o conferință de presă a Maiei Sandu, i-au fost adresate întrebări incomode din partea jurnalistei de la Canal 5, iar ca urmare, am văzut reacția guvernării.

Consiliul de pe lângă guvern a decis să retragă licența Canal 5 motivând că ar avea dubii referitor la cine este beneficiarul efectiv a activității acestui post tv.

Astfel guvernarea PAS procedează pe parcurs a ultimilor 3 ani. Au fost deja închise mai multe de 13 televiziuni, diferite site-uri de știri, iar câmpul mediatic din Republica Moldova a fost șters totalmente. Pe acest câmp mediatic au rămas doar cei care cântă osanale acestei guvernări.

Acolo unde ne duc guvernanții din PAS, mai bine zis în UE, aceste lucruri sunt taxate. Chiar și acolo unde guvernele diferitor țări se luptă cu propaganda, nimeni nu și-a permis în așa hal să procedeze.

În calitatea mea de deputat, condamn asemenea derapaje ale guvernării PAS. Cetățenii trebuie să aibă acces la mai multe posturi de televiziune, la mai multe informații și știri oferite din diferite puncte de vedere. Cetățenii trebuie să aibă posibilitatea să-și creeze singuri o imagine la ceea ce se întâmplă în Republica Moldova.

În țara noastră încet cu încet s-a instaurat o dictatură a celor care mai au puțin timp să conducă Republica Moldova. Cetățenii vor taxa derapajele antidemocratice a președintelui Maia Sandu și a guvernării PAS, iar la următoarele alegeri aceștia vor primi cartonașul roșu de la cei care cândva i-au votat.
Made on
Tilda