Știri/Comunicate de presă

În Moldova poate exista doar presa puterii

Încă 7 canale de televiziune urmează sau intenționează să fie închise de către actuala guvernare, pentru că din spusele lor planează unele suspiciuni asupra activității lor. Printre ele se numărăr N4, Cinema TV, GRT din Găgăuzia, radio GRT și alte canale.

Democrația marca Maia Sandu continuă să se răspândească în Republica Moldova. Lor nu le ajunge că au închis 13 televiziuni, mai vor încă 7 să le închidă.

În prag de alegeri pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, cei din PAS vor să închidă tot ce reflectă o altă viziune, canale la care vin și sunt invitați lideri de opoziție, lideri de opinii care vorbesc despre realitățile din Republica Moldova așa cum sunt ele, nu așa cum încearcă să le prezinte cei din PAS la canalele lor, începând cu Maia Sandu și terminând cu Igor Grosu și Dorin Recean.

Eu cred că ei fac acest lucru pentru ca în campania prezidențială să nu aibă posibilitate să invite candidați la funcția de președinte la aceste canale și să le dea mai mult timp pentru a-și expune pozițiile și platformele lor electorale. Sunt convins că Maia Sandu nu va veni și nu va face campanie la TV. Pentru ea o vor face toți acei care conduc aceste televiziuni astăzi, iar acele posturi TV care au rămas în afar vizorului guvernării de astăzi, acum ajung în lumina reflectoarelor celor de la guvernare și teamă îmi este că în timpul apropiat vor primi principala sancțiune – retragerea licenței.

De fiecare dată am spus și o spun și acum, trebuie să judecați politicienii nu după ceea ce spun ei, dar după ceea ce fac. PAS a adus pseudodemocrația în Republica Moldova, a instaurat totalitarismul liberal la noi în țară și vor continua și mai dur în următoarea perioadă dacă voi, stimați cetățeni, le veți da încă un mandat prezidențial sau mandat parlamentar, ca ei totalmente să distrugă ceea pentru ce au luptat generațiile anterioare – democrație, libertate și un stat de drept.
Made on
Tilda