Știri/Comunicate de presă

Unde sunt toți cei implicați în furtul miliardului!?

Unde sunt toți care au participat în istoria cu furtul miliardului!? Guvernatorii Băncii Naționale unde sunt? Beau și chefuiesc pe la nunți și cumătrii cu procurorii care chipurile le înaintează învinuirile.

De ce ei nu sunt pe banca acuzațiilor? De ce ei nu sunt judecați definitiv? Unde sunt contabilii șefi de la băncile cu pricina? Soacra cuiva care are pile în justiție? Unde sunt? Le-au fost scoase învinuirile la toți.

Este o listă foarte mare de persoane care au participat. Cei din guvern care dădeau garanții prin hotărâri secrete Băncii Naționale. Există hotărârea Curții Constituționale care spune că Banca Națională nu avea dreptul să tipărească bani în vederea închiderii găurii create. Cum Procuratura Generală a apreciat juridic evenimentele respective? Toți conducătorii Băncii Naționale trebuiau să fie pe banca acuzaților. De ce nu sunt? Pentru că îl fac pe altcineva țap ispășitor și folosesc acest lucru din punct de vedere politic pentru a trâmbița mai departe și a minți poporul.
Made on
Tilda