Știri/Comunicate de presă

Regimul Sandu-PAS nu are nevoie de o țară puternică și de valori tradiționale

Pentru că Igor Grosu așteaptă să-mi cer scuze pentru ce i se năzare lui și pentru că mi-a încălcat dreptul de exprimare, am organizat împreună cu colegii din blocul parlamentar "Victorie" un briefing de presă. Ceea ce nu a vrut să audă Igor Grosu la finele ședinței parlamentare, va auzi aici și acum.

Suntem martorii unei promovări agresive a comunităților LGBT, dar cel mai grav este că această cale este promovată de PAS, în detrimentul procesului natural care a fost de-a lungul anilor promovat de părinții, bunicii și străbunicii noștri. Din aceste motive riscăm să devenim o societate dezbinată și ”europeană”. Dar nu e mai bine să promovați bunăstarea, tradițiile și normalitatea?

În Vest, observăm cum apar tot mai multe identități de gen și apărători ai acestora, ceea ce creează noi motive de dezbinare socială. De ce PAS a decis să urmăm această cale care aduce confuzie și contradicții? Să ne întrebăm, de exemplu, de ce un bărbat care se consideră femeie ar trebui să participe la competițiile olimpice feminine doar pentru că se simte astfel? Astfel de absurdități au loc în Vest și, în loc să rezolve probleme, creează altele noi. De ce ar trebui o societate cu tradiții ortodoxe de secole, cu familii tradiționale, să se implice în aceste practici? Pentru că așa vrea PAS? Pentru că așa vrea Maia Sandu? Pentru că așa vor partenerii externi?

Moldova a semnat Convenția de la Istanbul, un document care pe lângă drepturile femeilor, promovează normalizarea relațiilor între persoane de același sex. Chiar și Turcia, țara gazdă a acestei convenții, a ratificat documentul fără aceste prevederi. De ce să nu facem și noi la fel? Ori voi vreți să arătați partenerilor externi că sunteți gata să faceți orice pentru a mai primi câteva milioane de euro pe care cetățenii îi vor întoarce?

Să nu uităm că 96% din moldoveni sunt creștini. Valorile noastre creștine și tradiționale trebuie să fie prioritare în fața presiunilor externe. Federația Rusă, de exemplu, respectă suveranitatea noastră în această privință și nu ne impune o agendă străină. De ce nu cerem și noi același respect din partea Uniunii Europene? Vă este frică de faptul că nu veți mai primi bani? Pentru câteva milioane de euro sunteți gata să vă vindeți țara și să jucați în fața așa-zișilor parteneri?

Cu siguranță ați privit concursul Eurovision. Acolo a fost arătat cât se poate de clar în ce direcție se îndreaptă valorile promovate de Vest. Este aceasta cu adevărat calea pe care dorim să o urmăm?

În școlile din Vest, copiii sunt întrebați cum se simt, fată sau băiat, generând confuzie și nesiguranță. Părinții moldoveni rămân șocați de aceste practici. Este aceasta lumea pe care ne-o dorim pentru copiii noștri? Este aceasta lumea pe care și-au dorit-o părinții și bunicii noștri?

Am ajuns să fim conduși de niște politicieni care nu își pot respecta valorile creștine și care dezbină societatea prin atitudinea lor, prin promovarea a tot felul de lucruri care nu sunt normale pentru societatea noastră și prin neglijența față de propriii cetățeni. Vă recomand stimați colegi din PAS să promovați ceva care cu adevărat contează pentru oamenii noștri și poate vă gândiți ca la următoarele alegeri să vă schimbați culorile din galben în multicolor, să vadă lumea ce promovați și cine sunteți.

Stimați cetățeni, am un ultim cuvânt și pentru voi: să ne păstrăm valorile, să ne respectăm tradițiile și să nu permitem ca influența externe să ne schimbe identitatea. Să fim mândri de cine suntem și de ceea ce am realizat ca națiune!
Made on
Tilda