Știri/Comunicate de presă

Ipocrizia acestei guvernări crește în fiecare zi cu o proporție geometrică

În această săptămână a fost creat încă un minister, un minister al integrării europene, s-a rupt din sânul Ministerului Afacerilor Externe și vom avea o persoană și un aparat distinct care se va ocupa de această integrare.

La început de an, într-un an electoral, într-un an când s-a anunțat că se va organiza un referendum pe acest subiect, se mai face încă un pas și se deschide încă un minister cu mai multe cheltuieli, de zeci de milioane de lei, atunci când deficitul bugetar este de peste 16 miliarde de lei.

Este o ipocrizie totală care crește zi de zi. Cine guvernează astfel? Nu am observat alți conducători preocupându-se în mod excesiv de păstrarea puterii, folosind orice mijloace disponibile. Ei nu sunt interesați de subiectele discutate în societate în prezent, dar vorbesc despre sărăcie și că au nevoie de susținere din partea statului. Ei ar trebui să se ocupe de dezvoltarea economică, de locuri de muncă bine plătite, de protecția socială a populației, de grija statului față de copiii noștri. În loc să facă tot posibilul ca copiii noștri să creadă și să învețe într-un mediu normal, se închid școli.

Crearea noilor ministere la început de an, atunci când nu a fost prevăzut nici în legea bugetului, este o încercare de a arăta că ei sunt mai catolici decât papa de la Roma, iar lumea deja nu îi mai crede. Cuvintele pe care le spun, ideile pe care le generează, sunt diametral opuse acțiunilor pe care le întreprind. Aici este o disonanță și din acest motiv cetățenii nu îi mai cred. Zi de zi ratingul lor scade, iar ei fac tot posibilul ca lumea să îi iubească cu forța.


Made on
Tilda