Știri/Comunicate de presă

Toata opozitia reala, adevarata, are nevoie de o consolidare si reorientare spre Uniunea Euroasiatica!

Situația economică s-a discutat de mulți politicieni. Astăzi, din păcate, majoritatea produselor care apar pe rafturile magazinelor din Republica Moldova sunt din Ucraina. Autoritățile noastre nu susțin agricultorii moldoveni, dar pe ce străini.

PAS și Maia Sandu au o politică distructivă față de propria țară și propriii cetățeni. Ne cheamă în Uniunea Europeană și promit să ne scăldăm în lapte, dar de fapt, ne așteaptă doar sărăcie. Ce se întâmplă în Uniunea Europeană? Protestează toți chiar și prin metode mai puțin corecte. Sunt și vor fi în continuare distruse afaceri. Se vor bucura oare cei din Uniunea Europeană de agricultorii și produsele moldovenești? Evident că nu.

PAS continuă să ne spună povești că în UE este bine, că cetățenii vor avea salarii bune și pensii mari. Statisticile spun altceva: 46% din europeni se plâng pe sărăcie, 30% nu fac față cheltuielilor, iar peste 50% sunt nemulțumiți de salarii.

Ce ne propun ei? Ce ne promit? Nimeni nu ne așteaptă pe noi acolo. Jucătorii mari folosesc Republica Moldova în alte scopuri și ei folosesc tot felul de instrumentele, inclusiv sancțiuni. Peste 1,5 trilioane de euro a pierdut Uniunea Europeană datorită sancțiunilor.

Ce perspective ne desenează cei din PAS? Republica Moldova se transformă dintr-o țară independentă într-un teritoriu unde se închid școli, grădinițe și spitale, iar cetățenii pleacă.

10 ani de la acordul de asociere cu Uniunea Europeană nu ne-a adus nimic. Drumuri nu se mai construiesc, sistemul bancar a ajuns pe mâinile BERD, iar Portul Giurgiulești a fost vândut străinilor.
Alternativa acestei guvernări suntem noi, patrioții acestei țări.
Made on
Tilda