Știri/Comunicate de presă

Promovarea prevenției și educației medicale va contribui la îmbunătățirea sănătății.

Am fost întâlnit călduros la AMT Botanica. Am discutat cu toți angajații din sistemul medical despre condițiile de lucru, despre programul meu electoral și care sunt prioritățile partidului ”Renaștere”.

Le-am prezentat echipa de consilieri și i-am îndemnat pe 5 noiembrie să iasă la vot pentru a-și da votul candidatului potrivit la funcția de primar al municipiului Chișinău.

Prioritățile programului electoral din acest domeniu reprezintă o inițiativă importantă pentru îmbunătățirea sistemului medical din municipiul Chișinău. Ele vizează atât îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru personalul medical, cât și creșterea eficienței energetice a clădirilor medicale. Investițiile în echipamente medicale de ultimă generație și construirea unui spital modern în sectorul Ciocana vor contribui la asigurarea serviciilor medicale de calitate pentru comunitate.

De asemenea, promovarea prevenției și educației medicale, împreună cu digitalizarea sistemului medical, vor contribui la îmbunătățirea sănătății.
Made on
Tilda