Știri/Comunicate de presă

Maia Sandu s-a dat cu capul în PR

Acest an este un an electoral, vom avea alegeri prezidențiale în toamnă și un referendum constituțional privind vectorul țării noastre.

Fiind un an electoral, vedem cum se intensifică vizitele în teritoriu a doamnei președinte, a premierului. Săptămâna trecută Maia Sandu a vizitat Găgăuzia, și-a făcut PR în Congaz, prin care urmează să treacă linia electrică Vulcanești-Chișinău.

Eu cred că asemenea vizite vor mai fi. Nu cred că e ultima dată când vine în Găgăuzia. Dumneaei nu dorește să se întâlnească cu cetățenii de rând și să afle cu ce se confruntă cetățenii. În ultimii 3 ani de zile Maia Sandu a făcut foarte multe vizite peste hotare și mai puțin a umblat prin teritoriu.

Ultima perioadă, doar de dragul propriului PR politic această vizitează bisericile. De asemene, vedem cum încearcă din nou să își amintească că în Moldova sunt și vorbitori de limba rusă. Toate aceste acțiuni sunt doar PR și ele au un singur scop, din nou să inducă în eroare și să mintă populația doar pentru ca să-și ia mai multe voturi, inclusiv și voturile etniilor noastre.

Trebuie să amintim cetățenilor cum a făcut Maia Sandu 3 ani în urmă, ce a fost pe parcursul acestei perioade. Vorbea despre faptul că va fi președintele tuturor, inclusiv a celor care pledează pentru relații bune cu Federația Rusă, cu statele membre CSI, iar după asta au pornit represalii împotriva canalelor TV care aveau diverse programe în rusă, împotriva celor care consideră că ziua de 9 mai e Ziua Victoriei. Am văzut acele legi care au fost promulgate în detrimentul cetățenilor.

De dragul PRului, Maia Sandu va face tot posibilul să arate mai bine în fața alegătorilor vorbitori de rusă.

Nu credeți acestor acțiuni. Trebuie să judecați faptele pe care acești politicieni le fac. Toate sondajele arată că PAS și Maia Sandu sunt în cădere liberă. Maia Sandu are un antirating de peste 60%. Poporul s-a trezit.
Made on
Tilda