Știri/Comunicate de presă

Ambasadorii străini își fac regulile în țara noastră!

De ce merg ăștia din PAS la Bruxelles și București să facă pe placul altora? Îi servesc cu obediență, scuzați-mă... Nu e asta trădare de patrie?

E clar că sunt acțiuni subversive împotriva suveranității și independenței Republicii Moldova. În loc să ia decizii suverane, au vândut suveranitatea noastră pe bani mărunți străinilor. Deciziile nu se mai iau la Chișinău, ci la Bruxelles, Washington, București și alte capitale europene.

Ambasadorii își permit să intre în instituțiile statului fără respect, dând ordine. Cine sunt ei? Ambasadori? Rămâneți în ambasadele voastre. Dacă vreți informații, citiți ziarele sau urmăriți emisiunile de la N4, cum ar fi cea a lui Gheorghe Gonța. Dar nu veniți la Ministerul Educației sau Ministerul Apărării să cereți informații despre depozitele noastre, despre situația din Armata Națională, sau despre starea energetică a Republicii Moldova, inclusiv cât păcură are centrala CET 2 din Chișinău.

Nu exagerez deloc. Aceste informații secrete de stat nu trebuie date ambasadorilor. Pentru astfel de acțiuni, ar trebui să fie pedepsiți cu închisoare pe viață. Noi nu luăm bani de la ei, ci vindem suveranitatea țării pentru banii lor. Asta este diferența în abordări.
Made on
Tilda