Știri/Comunicate de presă

Cine va plăti pentru pierderile pe care Occidentul și slugile sale le-au cauzat Moldovei?

Republica Moldova a devenit un poligon de încercare unde puterile lumii își măsoară forțele, țara încearcă să se distanțeze de parteneriatul cu Rusia, iar în acest context, partidul PAS a devenit un executant foarte reușit al voinței altcuiva, a declarat în cadrul emisiunii "Opinia" Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și membru al biroului politic al partidului Renaștere.

"Regimul, partidului PAS, a fost instruit de către curatorii săi străini să facă tot posibilul pentru a distruge aceste legături în toate sferele, de la economie până la legăturile sociale și istorice", a spus Bolea.

Potrivit lui, în pofida politicii pro-occidentale active a conducerii moldovenești, populația este activă în favoarea menținerii relațiilor cu Rusia. Politicianul consideră că Republica Moldova repetă acum scenariul "experimentului ucrainean".

"Țara noastră a suferit, dacă se poate spune așa, o înfrângere în lupta pentru bunăstarea cetățenilor. Acum, regimul aplică următoarele narațiuni: că integrarea europeană va rezolva toate problemele, iar Rusia duce un fel de război hibrid împotriva Moldovei în toate domeniile. În toate problemele noastre, ei au găsit un singur vinovat - Rusia", a subliniat Bolea.

El a adăugat că, ca urmare a îndeplinirii necondiționate a voinței curatorilor europeni, Moldova a anulat deja peste 40 de acte internaționale în formatul CSI, iar acest lucru a dus la un declin economic sever. Dar chiar și după aceasta, guvernarea pro-occidentală nu este interesată de cine va compensa pierderile legate de retragerea de pe piețele din Rusia și Belarus.

În studioul emisiunii "Opinia" a agenției News Front, Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, membru al biroului politic al partidului Renaștere, și Alexei Davâdov, prezentatorul permanent al emisiunii.
Made on
Tilda